Veelgestelde vragen

Op deze pagina vind je de antwoorden op jouw vragen. Is jouw vraag toch nog niet beantwoord? Stuur dan een mail naar info@hetmeissie.com.

't Meissie biedt de mogelijkheid om jouw item(s) binnen 14 dagen te retourneren. Alleen artikelen die zich in dezelfde staat bevinden als waarin je ze hebt ontvangen, komen in aanmerking voor een retour. Het artikel dient ook in de originele verpakking te worden teruggestuurd.

Om je artikel terug te sturen, moet je het verzenden naar Fenacoliuslaan 7, Maassluis, Zuid-Holland, 3143AA, Nederland. Zorg ervoor dat je de bestelling terugstuurt met een verzendservice voorzien van een traceeroptie of een verzekering.

De verzendkosten voor het terugsturen van het artikel zijn voor jouw rekening en worden dan ook niet terugbetaald.

Om zo duurzaam mogelijk te kunnen handelen vraagt ’t Meissie jou om een weloverwogen beslissing te nemen tijdens het winkelen. Bekijk de maatbeschrijving voordat je bestelt. Alle maat- en materiaalinformatie staan vermeld in de productbeschrijving. Als je informatie mist of vragen hebt, aarzel dan niet om contact op de nemen door een mail te sturen naar info@hetmeissie.com.  

't Meissie staat voor service en gemak. Daarom betaal jij als koper geen verzendkosten. ’t Meissie streeft ernaar alle bestelde items binnen 2 tot 3 werkdagen te verzenden. Je kunt ervoor kiezen om jouw bestelling thuis of bij een pick-up point te laten bezorgen door PostNL, DHL, DPD of UPS. Zodra jouw pakket is overgedragen aan de door jouw gekozen transportorganisatie, sturen we je via e-mail een verzendbevestiging met daarin je leveringsnummer en een link om je bestelling te tracken.

Om jouw bestelling te betalen kan je kiezen voor IDeal, Creditcard, Paypal of ApplePay. 

Heb je een artikel ontvangen die niet aan de voorwaarden van de beschrijving en afbeeldingen van de website voldoet? Neem dan direct contact op. Op deze manier kan er direct naar een oplossing gezocht worden.

Helaas is een directe omruiling via de webshop niet mogelijk. Zodra je het artikel retourneert, betalen we het bedrag na ontvangst zo snel mogelijk terug. Als je graag een ander artikel wilt, kan je deze direct bestellen in de webshop. 

Met het oog op duurzaamheid biedt 't Meissie fashion items aan uit voorgaande collecties. Zij koopt deze kleding in bij verschillende winkeliers.

Tijdens de inkoop selecteert 't Meissie op stijl, materiaal, conditie, pasvorm, kwaliteit en trends. De items zijn zowel vintage als tweedehands, wat betekent dat ieder kledingitem die door de selectie komt een tweede kans krijgt.

Kan je iets niet vinden op de webshop? Stuur een mail naar info@hetmeissie.com, 't Meissie helpt je graag!

’t Meissie koopt nog geen kleding over van particulieren maar wil dit in de toekomst wel graag gaan doen. Omdat ’t Meissie ieder kledingstuk - dat voldoet aan haar selectiecriteria - een tweede kans wil geven mag je natuurlijk wel items doneren. Heb je mooie items die een tweede leven verdienen die je wilt doneren? Stuur dan een mail naar info@hetmeissie.com