Wie is 't Meissie?

Ik ben Amber Bravenboer, het gezicht achter ’t Meissie. Als jong meisje had ik al een grote passie voor mode. Ik creëerde de meest bijzondere kledingcombinaties en ik droeg gerust drie verschillende looks op een dag. Naarmate ik ouder ben geworden, ben ik bewuster geworden van de impact van de mode-industrie op het klimaat. Ik kreeg moeite met fast fashion, want er moesten toch duurzamere alternatieven zijn? 


Sinds een aantal jaar koop en verkoop ik tweedehands kleding via kringloopwinkels, vintage winkels en handelsplatformen. Tijdens dat proces ontdekte ik mijn gave: ik weet altijd weer unieke items te vinden en combinaties te maken. Ik kan met mijn creativiteit kleding opwaarderen en ik voel waar vrouwen behoefte aan hebben. 


Met ’t Meissie wil ik bewijzen dat het kopen van tweedehands kleding aantrekkelijker en gemakkelijker kan zijn. Daarom ga ik voor jou op zoek naar de meest stijlvolle tweedehands kledingitems. ‘t Meissie heeft als missie om jou te inspireren door verschillende items te combineren tot complete outfits, welke op de webshop gekocht kunnen worden. Hierdoor worden kledingstukken een nieuw leven ingeblazen! 


Het verlengen van de levensduur van kledingstukken is namelijk waar 't Meissie voor gaat, zowel vintage als tweedehands. Dit alles om bij te dragen aan een duurzamer milieu voor een groenere wereld. Tijdens de inkoop wordt geselecteerd op materiaal, kwaliteit, stijl, pasvorm, conditie en trends. Op de webshop vind je chique kleding, met een stoere twist en soms opvallende eye-catchers. ‘t Meissie is er voor jou!


Veel shop plezier! X