Over

Wie is ’t Meissie? 

’t Meissie is van mening dat het kopen van tweedehands kleding aantrekkelijker en gemakkelijker moet zijn. Daarom gaat zij voor jou op zoek naar de meest stijlvolle tweedehands kledingitems. ‘t Meissie heeft als missie om jou te inspireren door verschillende items te combineren tot complete outfits, welke op de webshop gekocht kunnen worden. Hierdoor worden kledingstukken een nieuw leven ingeblazen! 

Het verlengen van de levensduur van kledingstukken is waar 't Meissie voor gaat, zowel vintage als tweedehands. Dit alles om bij te dragen aan een duurzamer milieu voor een groenere wereld. Tijdens haar inkoop selecteert zij op materiaal, kwaliteit, stijl, pasvorm, conditie en trends. Op de webshop vind je chique kleding, met een stoere twist en soms opvallende eye-catchers. ‘t Meissie is er voor jou!

Het verhaal achter ’t Meissie

Ik ben Amber Bravenboer en ben het gezicht achter ’t Meissie. Als jong meisje had ik altijd al een grote passie voor mode. Ik creëerde de meest bijzondere kledingcombinaties en ik droeg gerust drie verschillende looks op een dag. Naarmate ik ouder werd, ben ik mij bewuster geworden van de impact van de mode-industrie op het klimaat. Ik kreeg moeite met fast fashion, want er moesten toch duurzamere alternatieven zijn? 

Sinds een aantal jaar koop en verkoop ik tweedehands kleding via kringloopwinkels, vintage winkels, webshops en handelsplatformen. Tijdens dat proces ontdekte ik mijn gave: ik weet altijd weer unieke items te vinden en combinaties te maken. Ik kan met mijn creativiteit kleding opwaarderen en ik voel waar vrouwen behoefte aan hebben. 

Ik wil jou inspireren en helpen door het makkelijker te maken om tweedehands kleding te shoppen. Zo kun jij ook jouw steentje bijdragen aan een mooiere en betere wereld en zie jij er ook nog eens uniek en fashionable uit!

Hoe werkt het? 

’t Meissie laat jou de mogelijkheden zien die er zijn met tweedehands kleding door verschillende combinaties aan te bieden. Het is dan ook zeker mogelijk om complete outfits te kopen. Aangezien ’t Meissie tweedehands kleding verkoopt is de kans aanwezig dat bepaalde items niet meer beschikbaar zijn, kijk dan vooral even naar de aanbevolen items! Ben je geïnspireerd geraakt en zoek jij iets specifieks wat je niet kunt vinden op de webshop? Doe dan een aanvraag, 't Meissie helpt jou graag verder!