Verzend- en retourbeleid

Voordat je iets bestelt...

Om zo duurzaam mogelijk te kunnen handelen vraagt ’t Meissie jou om een weloverwogen beslissing te nemen tijdens het winkelen. Bekijk de maatbeschrijving voordat je bestelt. Alle maat- en materiaalinformatie staan vermeld in de productbeschrijving. Als je informatie mist of vragen hebt, aarzel dan niet om contact op de nemen door een mail te sturen naar info@hetmeissie.com.  

 

Verzending 

’t Meissie streeft ernaar alle bestelde items binnen 2 tot 3 werkdagen te verzenden. 

 

Retourneren

De mogelijkheid van retourzending geldt gedurende 14 dagen, de gemaakte kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening. Indien er meer dan 14 dagen zijn verlopen sinds je aankoop, kunnen we je geen ruil of terugbetaling aanbieden.

Alleen artikelen die zich in dezelfde staat bevinden als waarin je ze hebt ontvangen, komen in aanmerking voor een retour. Het artikel dient ook in de originele verpakking te worden teruggestuurd.

Heb je een artikel ontvangen die niet aan de voorwaarden van de beschrijving en afbeeldingen voldoet? Neem dan direct contact op. 

In bepaalde gevallen wordt bij een retournering een terugbetaling geweigerd of slechts een gedeelte van de prijs terugbetaald: 

  • Artikelen die zich niet in hun oorspronkelijke staat bevinden, beschadigd zijn of waarvan onderdelen ontbreken, en waarbij dit niet aan ons te wijten is. 
  • Artikelen die niet binnen een periode van 14 dagen na levering worden teruggestuurd

 

Terugbetalingen 

Na ontvangst en inspectie van de teruggezonden artikelen, sturen we je via e-mail een ontvangstbevestiging. We laten je ook weten of we je terugbetaling hebben goedgekeurd of geweigerd.

Als we je terugbetaling goedkeuren, wordt deze verwerkt en binnen een bepaald aantal dagen automatisch via je oorspronkelijke betalingsmethode verrekend.

 

Verlate of ontbrekende terugbetalingen

Als je je terugbetaling nog niet hebt ontvangen, controleer dan eerst je bankrekening. Het kan even duren voor je terugbetaling te zien is.

Als dat niet het probleem is, neem dan contact op met je bank. Vaak is er tijd nodig om een terugbetaling te verwerken. Heb je dit gedaan, maar heb je je terugbetaling nog steeds niet ontvangen? Neem dan contact met ons op via info@hetmeissie.com

 

Afgeprijsde artikelen 

Er kunnen geen terugbetalingen worden gedaan voor artikelen die zijn afgeprijsd. Afgeprijsde artikelen kunnen wel ingeruild worden voor andere artikelen van de webshop, houd hierbij rekening met transportkosten. 

 

Retourzending

Om je artikel terug te sturen, moet je het verzenden naar Fenacoliuslaan 7, Maassluis, Zuid-Holland , 3143AA, Nederland.

De verzendkosten voor het terugsturen van het artikel zijn voor jouw rekening. Verzendkosten worden niet terugbetaald. Wanneer je een terugbetaling ontvangt, worden de verzendkosten in mindering gebracht van je terugbetaling.

Als je ons een artikel stuurt met een waarde van meer dan €75, overweeg dan een verzendservice met een traceeroptie of een verzekering. We geven geen garantie dat we je teruggestuurde artikel zullen ontvangen.